Ablak a világra  
 
 
   
 
 
Céginformáció
 
 

Az Útilapu Kiadó, Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft. 2002-ben alakult, tulajdonosai magyar magánszemélyek.

   Cégünk fő tevékenységi köre a könyvkiadás. Első megjelent kötetünk az Andalúzia útikönyv; ezt követte a Dél-Tirol útikalauz, közeli terveink között pedig a Skócia útikönyv szerepel. Elsősorban elérhető árú, hiánypótló útikönyveket szeretnénk megjelentetni. Mottónk: magyaroknak magyaroktól - azaz a magyar utazók igényeihez igazodó, így részletes, informatív, de mégis olvasmányos, akár a házikönyvtárba is illő kötetekkel szándékozunk gazdagítani a hazai könyvkínálatot.

   Nagy hangsúlyt fektetünk szerzőink kiválasztására: útikalauzaink fiatal, tehetséges írói részben idegenvezetőként, részben utazóként maguk is számtalanszor bejárták a szóban forgó területet, városokat, így alaposan ismerik a kiválasztott területet. Szerzőgárdánk kialakítása most van folyamatban, várjuk további jó íráskészséggel, alapos felkészültséggel és kitartással rendelkező jövőbeli kollégáink jelentkezését (e-mail: utilapu@utilapu.com).

   Kiadónk foglalkozik továbbá könyveink nagy- és kiskereskedelmi értékesítésével, köteteinkhez Olvasóink online rendeléssel is hozzájuthatnak. Sorozatunk honlapján (www.ablakavilagra.hu) a kötetekről szóló gazdag információanyagon túl számos más érdekes témát is találhatnak az érdeklődők.

   Távolabbi terveink közt szerepel adatbanki tevékenység kialakítása, amelyen keresztül partnereink (kiadók, írott és online médiák, utazási irodák stb.) gazdag fotóanyagainkból rendelhetnek.

   További információért kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal.

   A Kiadó ügyvezetői és elérhetőségük:


   Postacímünk:
    Útilapu Kiadó Kft.
    Székesfehérvár
    Katona József utca 20.
    8000


 
 


Kérjük, ossza meg velünk véleményét, észrevételét, javaslatát!

Az oldalak megtekintéséhez Internet Explorert és 800x600-as felbontást ajánlunk.
A honlap bármely részének másolásával, terjesztésével, az adatok elektronikus tárolásával és feldolgozásával kapcsolatos minden jog fenntartva.
© Útilapu Kiadó Kft., 2002-2003.


Hírek | A sorozatról  | Köteteink  | Könyvrendelés
Hirdetési lehetőségek  | Partnereink | Utazási ajánló  | A kiadóról